• Auktoriserade återförsäljare
  • Snabb leverans
  • Fri frakt över 500 kr!
0 Varukorg

Ny, lystergivande hudvård från Decléor 

Decléor är ett av världens ledande hudvårdsmärken. Sedan företaget grundades i Paris för över 35 år sedan har ett forskarteam utvecklat Decléor till ett komplett och unikt hudvårdskoncept. Decléor bygger på en filosofi som kombinerar tusenårig kinesisk läkekonst med modern teknik och senaste forskningen. På laboratoriet i Paris genomgår nya produkter ytterst noggranna tester för att därefter skickas till oberoende laboratorium för ytterligare tester.

Decléor räknas idag som ledande specialist inom aromaterapins område med lång erfarenhet och stort kunnande. De naturliga och rena aromatiska produkterna passar alla åldrar och hudtyper, även den känsligaste. Decléor erbjuder förutom en effektiv hudvårdsserie även ett komplett behandlingsprogram. En unik skönhetsfilosofi, där välbefinnande och avslappning är en huvudingrediens. Decléor finns idag på hudvårdssalonger och över 500 exklusiva spa-anläggningar världen över, och är därmed världens ledande spa-märke. Hos oss handlar du garanterat äkta och nytillverkade Decléor-produkter.

DECLÉOR GREEN MANDARIN VITAMIN GLOW CREAM

Green Mandarin Vitamin Glow Cream är en lätt och silkeslen dagcreme, berikad med vitaminer och hyaluronsyra, som hjälper till att reducera fina linjer och skyddar med antioxidanter för att ge huden ny lyster. Innehåller eterisk olja från grön mandarin, apelsin, grapefrukt och citron för att boosta en trött hud. Dagkrämen är laddad med eterisk olja från grön mandarin, C-vitamin, E-vitamin och hyaluronsyra. Ingredienserna av 98% naturligt ursprung reducerar oxidativ stress, jämnar ut fina linjer och får huden att stråla av hälsosam lyster. Krämen med neutral färg innehåller ljusreflekterande pigment som lockar fram glöden i huden och ger en fräsch look. Precis som resten av produkterna i serien har Vitamin Glow Cream en friskt uppiggande doft.

 

VILKA EGENSKAPER HAR CREMEN?

› Verkar utjämnande och anti-age
› Återfuktande
› Ger en glowig finish
› Tillför näring och verkar mjukgörande
› Stärker hudbarriären och skyddar mot yttre påfrestningar

 

TIPS!

Använd över Aromessence Mandarin Verte för bästa effekt! Det är ett är ett koncentrerat serum av 100% naturligt urspung som får sin styrka från eteriska oljor från bland annat mandarin, citron och grapefrukt. Ger huden lyster, minskar trötthetstecken och reducerar synligheten av fina linjer. Innehåller eteriska oljor från citrusfrukter. Minskar fina linjer och ger ordentligt med lyster för dig med en trött och glåmig hud som behöver väckas!

 

Decléor Green Mandarin Overnight Bi-Phase Facial Peel
Decléor Green Mandarin Overnight Bi-Phase Facial Peel
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}
Decléor Green Mandarin Scrub Mask
Decléor Green Mandarin Scrub Mask
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}
Decléor Green Mandarin Vitamin Glow Cream
Decléor Green Mandarin Vitamin Glow Cream
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Skribent: Emma

Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får du läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära dig något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Mer inspiration & tips