• Auktoriserade återförsäljare
  • Snabb leverans
  • Fri frakt över 500 kr!
0 Varukorg

TORR HUD RUNT ÖGONEN?

No worries!
Eye Balm är en utslätande balm för den känsliga huden runt ögonen. Det är den absolut bästa produkten från Maria Åkerberg att använda om man vill smörja bort fina linjer orsakade av torrhet runt ögonen. Den förebygger också eksem och binder fukt i huden. Eye Balm är perfekt om dina ögon ofta rinner eftersom den inte löses upp lika lätt som en vanlig ögoncreme.

VEM PASSAR DEN?

Eye Balm passar bäst till torr hud och ska inte användas om du lätt svullnar kring ögonen. Den har en rik sammansättning av växtoljor och eteriska oljor som verkar närande och revitaliserande. Oljor av Nyponfrö, Gurkört, Jojoba och Squalane, samt Peptider, ökar fukthalten i huden och förbättrar motståndskraften.

HUR ANVÄNDER JAG DEN?

Ta lite balm ur burken och värm mellan fingertopparna. Applicera sedan försiktigt på den tunna huden runt ögonen. Ett extra tips är att även lägga den på argrynkan mellan ögonbrynen, linjer runt läpparna nasolobialvecket.

20%
Maria Åkerberg Eye Balm
Maria Åkerberg Eye Balm
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Skribent: Tindra

Jag som skrivit detta inlägg heter Tindra, och jag är VD och grundare av Babyface.se. I mina inlägg kan ni läsa om alla möjliga produkter från vårt sortiment. Jag har jobbat med professionell hudvård & makeup i 10 år och kommer aldrig tröttna. Varje gång en nylansering kommer innanför dörren hos oss är det som julafton för mig!!

Mer inspiration & tips