• Auktoriserade återförsäljare
  • Snabb leverans
  • Fri frakt över 500 kr!
0 Varukorg

BYO LIFESTYLE
 

ANSVAR VID BRUK AV KOSTTILLSKOTT

Kosttillskott säljs inte i syfte att ha någon medicinsk effekt, hela eller läka skador och sjukdomar, eller ersätta läkemedel. Kosttillskott är avsedda för att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för en varierad kost eller en hälsosam livsstil. Konsultera din läkare innan du tar produkten om du har matallergier.

PRODUKTINNEHÅLL, ANVÄNDNING OCH EFFEKT

BYO Lifestyle frånsäger sig allt ansvar vid vårdslös användning av produkten. Produkten deklareras som ett kosttillskott i enlighet med svensk lag med alla relevanta regler för märkning och användning av kosttillskott. Kosttillskott är inget substitut för en varierad kost. Rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör förvaras mörkt, torrt och ej över rumstemperatur. Kosttillskott bör förvaras utom räckhåll för barn. Läs och följ användningsrekommendationen och doseringsanvisningarna för varje produkt noggrant innan användning.

BYO Lifestyle kan ändra den erhållna produkten (innehåll, komposition, broschyrer och förpackningar) utan förvarning och utan att informera kunden separat om detta, så länge produktens nya innehåll har till synes liknande effekter som ursprungsprodukten. Vid produktförändringar som medför påverkan på allergier för skaldjur, mjölk/laktos, gluten, ägg och nötter så ligger ansvaret hos BYO Lifestyle att skriftligen meddela kunden.