• Auktoriserade återförsäljare
  • Snabb leverans
  • Fri frakt över 500 kr!
0 Varukorg

MASCARA OCH BRYNGEL MED INBYGGT SERUM 

Ibland kan fransar och bryn lätt bli försvagade av olika anledningar som till exempel kallt klimat, tidigare fransförlängning eller av fel ögonvård. Men nu kommer bareMinerals med en ny mascara och bryngel med inbyggt serum, för att stärka fransar och bryn samtidigt som de blir fylligare!

BAREMINERALS STRENGTH & LENGTH MASCARA

Tänk en makeup-produkt som, förutom styling, har vårdande egenskaper! bareMinerals Strength & Length Mascara är en mascara med serum som ger längre, fylligare och friskare fransar. Under tiden mascaran ligger på vårdas fransarna och blir starkare med tiden. En helt vegansk mascara med stärkande peptider som även är vattenfast och passande för alla ögon, även känsliga.

BAREMINERALS STRENGTH & LENGTH BROW GEL

bareMinerals Strength & Length Brow Gel är en bryngel som kommer i flera olika färger men även i transparent. Även denna innehåller stärkande peptider som gör brynen fylligare på bara åtta veckor. Den byggbara formulan håller brynen på plats utan att kännas stel.

20%
bareMinerals Strength & Length Serum Infused Mascara
bareMinerals Strength & Length Serum Infused Mascara
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}
20%
bareMinerals Strength & Length Serum Infused Brow Gel
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Skribent: Emma

Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får du läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära dig något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Mer inspiration & tips