• Auktoriserade återförsäljare
 • Snabb leverans
 • Fri frakt över 500 kr!
0 Varukorg

VARFÖR SKA MAN ANVÄNDA SERUM? 

Ett serum använder man efter sin rengöringsrutin men innan sin dag- eller nattcreme. Ett serum fokuserar på ett eller flera specifika områden som man vill förbättra med sin hud, då det går djupare ner i huden än vad en creme kan göra. Ett serum kan t.ex. jämna ut hudtonen, sudda ut ärr eller pigmenteringar, öka fukt och lyster, balansera talgproduktionen och minska porer, öka spänst och minska fina linjer/rynkor. Ja, som ni märker är ett serum A och O för att kunna jobba på sina förbättringsområden! SkinCeuticals har ett brett utbud av serum för varje behov, dessutom med gedigen forskning bakom sig! Hitta din favorit här nedan:

KÄNSLIG HUD

En känslig hud behöver omtanke och lugnande ingredienser. Phyto Corrective Gel innehåller växtextrakt från gurka och timjan som verkar uppiggande men ävem lugnande på huden. Ett gelserum som svalkar, dämpar rodnad och återfuktar en känslig hud helt enkelt.

FET HUD

Upplever du finnar, blemmor och förstorade porer? Då ska du satsa på Blemish + Age Defense som är ett serum som balanserar talgnivån, minskar orenheter och samtidigt jobbar mot ålderstecken. Ett kraftfullt serum med glykol- och citronsyra samt salicylsyra och LHA som ger en jämnare och mer balanserad hud.

TRÖTT/GLÅMIG HUD

Under höst och vinter är det många som upplever huden som livlös. Då är Retexturing Activator ett perfekt serum att addera i sin hudvårdsrutin! Den exfolierar milt bort döda hudceller och ger nytt liv åt trött hud samtidigt som den plumpar med fukt! Tips! Detta serum är perfekt att blanda i sin rengöring eller ansiktsmask för en exfolierande effekt.

 

RYNKOR & FINA LINJER 

När det kommer till åldrad hud är retinol en oslagbar hjälte som ingrediens! Retinol 0.3 och 0.5 är ett serum i två olika styrkor. Ren retinol som hjälper till att reducera fina linjer, rynkor och pigmentförändringar i huden.
Tips! Om du inte använt retinol innan rekommenderar vi att börja med 0.3% och vänja in det ca var tredje dag, för att sedan öka.


OJÄMN HUDTON

Pigmenteringar eller ojämn hudton kan vara envist att bli av med. Kanske känner du igen dig? Om du gör det så vill vi tipsa om Discoloration Defense Serum som innehåller en cocktail av ingredienser som reducerar ojämnheter i huden. Nyckelingredienserna är 1,8% tranexaminsyra, 5% niacinamid och 5% HEPESsom har en utjämnande effekt. Upplever du pigmenteringar i kombination med en fet hudtyp? Då är Phloretin CF en stjärna! Med C-vitamin som minskar och förebygger pigmenteringar så hjälper även detta serum till att balansera talgproduktionen.

TORR HUD

Hyaluronsyra är en torr huds bästa vän! Hydrating B5 är ett lätt fuktserum som boostar huden och ger den ny lyster. Är du ordentligt torr, så huden stramar och nästan krackelerar, så finns H.A. Intensifier som ger en djupare återfuktning. Den jobbar även på att fylla ut fina linjer och bevarar fukten i huden.

SERUMET ALLA BORDE HA

Att förebygga mot yttre skador som miljö och UV-strålning kan påverka, är det viktigt med ett serum som jobbar aktivt. C.E Ferulic är ett antioxidant-serum med C-vitamin som passar alla hudtyper. Använd varje morgon för att stärka och skydda huden. Antioxidanter är som hudens naturliga skydd och stöter ifrån sig allt vad huden kan utsättas för under dagen.

Tips! Detta serum kan behöva vänjas in, om du inte är van vid antioxidanter.

SkinCeuticals C E Ferulic
SkinCeuticals C E Ferulic
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}
SkinCeuticals H.A. Intensifier
SkinCeuticals H.A. Intensifier
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}
SkinCeuticals Blemish + Age Defense
SkinCeuticals Blemish + Age Defense
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}
SkinCeuticals Hydrating B5
SkinCeuticals Hydrating B5
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}
SkinCeuticals Discoloration Defense Serum
SkinCeuticals Discoloration Defense Serum
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Favoriter
 • {{ list.name }}

Skribent: Emma

Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får du läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära dig något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Mer inspiration & tips