• Auktoriserade återförsäljare
  • Snabb leverans
  • Fri frakt över 500 kr!
0 Varukorg

5 TIPS FÖR EN ÅTERFUKTAD OCH FRÄSCH HUD 

Hösten och vintern är påfrestande för vår hud. Man kan känna sig torr, fnasig och känslig. Därför är det extra viktigt att vårda, återfukta och stärka huden. Vi ger dig 5 gyllene tips hur du gör detta bäst!

 

1. EXFOLIERA

Få bort de gamla hudcellera och väck nya hudceller till liv genom att exfoliera huden. Använd Green Mandarin Scrub Mask 1-2 gånger i veckan. Arbeta försiktigt in gelécre- mens naturliga korn och upplev den behagligt nyskrubbade känslan och mjukgörande effekten. Vi vill även tipsa om Decléor Green Mandarin Overnight Bi-Phase Peel, en nattpeeling som används under 28 nätter. Dosera ca 1 pipett, använd under nattbalm och vakna med förnyad glöd!

 

2. RENGÖR

Använd masker som rengör huden på djupet och ger en fräsch känsla. Låt Rosemary Black Clay Mask reducera orenheter och göra under för hudytan. Applicera den svarta lermasken på rengjort ansikte, låt vila i 10 minuter och skölj av. Upprepa 1-2 gånger i veckan - som en djuprengörande kur

 

3. ÅTERFUKTA 

Ge huden den fukt och återhämtning den förtjänar med hjälp av effektiva men snälla produkter. Cica-Botanic Mask är en magisk återfuktande ansiktsmask som förnyar och lugnar torr hud. Se även till att använda en rengöringsprodukt som mjukgör, lugnar och återfuktar huden. Micellar Cleanisng Oil till exempel! Vår absoluta favorit när det kommer till rengöring – både för att tvätta bort makeup och rengöra huden utan att få den att kännas torr.

 

4.SERUM

Använd serum morgon och kväll som boostar huden med näring och vårdar på lång sikt! Den ikoniska Aromessence Serum tillför intensiv fukt och hälsosam lyster. Ta ett par droppar i handflatan och klappa försiktigt in över hela ansiktet, hals och dekolletage.

 

5. KOPPLA AV

Sist men inte minst - låt huden slappna av! Lavender Aromessence Night Balm är en rik nattcreme som stärker huden medan du sover. Den hjälper även huden att återhämta sig efter dagens stora påfrestningar vilket gör att den får vakna upp utvilad men ny lyster och fukt.

 

Decléor Green Mandarin Overnight Bi-Phase Facial Peel
Decléor Green Mandarin Overnight Bi-Phase Facial Peel
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}
Decléor Green Mandarin Scrub Mask
Decléor Green Mandarin Scrub Mask
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}
Decléor Rosemary Black Clay Mask
Decléor Rosemary Black Clay Mask
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Skribent: Emma

Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får du läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära dig något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Mer inspiration & tips